• RO
 • ENG
 • Close Food Delivery

  Un nou serviciu de catering este disponibil deja pentru clienții noştrii din apropiere (zona P-ța Unirii (inclusiv zona pietonală)), care din diverse motive nu pot ajunge în timpul prânzului la restaurantul nostru, dar doresc sa beneficieze de bucătăria acestuia.

  Serviciul de Close Food Delivery poate fi apelat zilnic între orele 12-16.
  Comanda minimă este de 40 de lei, şi ambalajul se plăteşte separat.

  Tel: 0356 452 158.

  La dorința dumneavoastră, vă putem pune la dispoziție un Meniu a la carte, care să vă rămână pentru comenzile viitoare.

  Puteți opta pentru meniul zilei sau puteți comanda oricare din bucatele preparate de bucătarii noştrii:
  meniu a la carte, specialități internaționale şi banățene, salate, pizza şi deserturi.

  Deschiderea restaurantului cu ocazia conferinţei de presă a Festivalului de Muzică Veche Timişoara 2014.

  confpresa

  Conferinţa de presă a Festivalului de Muzică Veche Timişoara 2014, organizată de Societatea Muzica Antica, i-a adus în restaurantul Stradivarius pe muzicienii grupului L’amoroso: Guido Balestracci (baryton a cordes), Bruno Cocset (alto du violon) şi Emanuel Jaques (violoncel) care au prezentat mass-mediei locale şi publicului prezent un fragment din concertul susţinut în aceeaşi seară la Biserica Evanghelică Lutherană în cadrul festivalului de Muzică Veche. Șarmul acestor instrumente cât şi bogăţia timbrului şi originalitatea soluţilor estetice inventate au făcut din acest eveniment un adevărat spectacol. Vibraţia corzilor au vorbit prin intermediul muzicii despre o simbologie profundă, despre raportul dintre muzică şi funcţionalitatea lumii înconjuratoare, dintre muzică şi spiritualitate.

  Diana Emandi – membru fondator al grupului La Follia a prezentat istoria festivalului de Muzică Veche, un festival de referinţă pentru scena timişoareană.

  Un moment de excepţie a fost dat de acordurile unui violoncel original de secol 17, care în mâinile lui Emanuel Jaques, a încântat auditoriul şi a îmbogăţit ambientul creând un eveniment de marcă cu ocazia deschiderii restaurantului Stradivarius.

  partener festival: Restaurant Stradivarius
  partener media festival, organizator conferinţă presă: MMC
  consultant eveniment: Ideatm.ro