2014 este anul în care Restaurantul Stradivarius s-a redefinit, ca imagine, amenajare, bucătărie, clientelă şi branding.
Un proiect amplu la care au participat arhitecţi, artişti plastici, tehnicieni, specialişti media.
Adresat unei clientele mai pretenţioase, cu o bucătărie în care se regăsesc multe din bucatele specifice bănăţene, Stradivarius devine un restaurant cu o ofertă largă într-un ambient clasic, legat de cultura muzicală a marginii de imperiu.
Un studiu al istoriei muzicale a Timişoarei şi a prezenţei viorilor Stradivarius în cetate de-a lungul timpului realizat de Sorin Forţiu, a devenit cheia întregului demers.
Astfel am legat numele restaurantului de istoria locală în care viorile Stradivarius au fost o prezenţă notabilă în mâna unor mari muzicieni: Joseph Ioachim, Yehudi Menuhin, Alexandru Tomescu.
arhitectură: Camelia si Nicu Covaci – Spatiu UAD SRL Timisoara, tel: +4 0744 511090, +4 0256 435199, atelieruad@clicknet.ro.
pictura murală: Eugen Varga, Oana Varga – Let’s Art
mobilier: ArtWood Company, loc. Aurel Vlaicu jud. Hunedoara, tel: +4 0254 245550, comercial@artwood.ro
rebranding, materiale vizuale, consultanţă: Tudor Vreme – Ideatm, tel: +4 0744 563109, tudor@ideatm.ro, www.ideatm.ro
corpuri de iluminat: Adrian Colhon – Abakadri Timisoara, Tel: +4 0735 428967, abakadri@yahoo.com,