• RO
 • ENG
 • Despre Noi

  Restaurantul Stradivarius din Timişoara are o istorie relativ scurtă, fiind deschis în Piaţa Unirii de aproximativ 10 ani.

  La început a fost un restaurant fără un specific anume, având o bucătărie internaţională şi deservind o categorie medie de clienţi.

  Din 2013 el a intrat în proprietatea doamnei Oanei Răzvan, care după experienţa restaurantelor Select şi Chic din Timişoara, şi-a dorit ca acest restaurant să devină unul dintre cele mai bune din Timişoara, păstrând în acelaşi timp clientela sa de a lungul timpului, dar oferind o calitate de servicii superioară.

  Astfel povestea restaurantului Stradivarius a început să se scrie în vara anului 2014 când s-a redefinit sub bagheta propietarului său.
  Fiind şi o perioada de refaceri majore a zonei din centrul vechi al Timişoarei s-a profitat din plin de acest moment pentru a inaugura actualul restaurant.

  Restaurantul Stradivarius este acum pregătit să-şi întampine clienţii cu o selecţie din bucătăria bănăţeană şi cea internaţională.

  În viitor, clienţii noştri se vor putea bucura atât de bucatele atent pregătite de bucătarii noştri cât şi de una din cele mai frumoase pieţe timişorene.